Murning

Vi gör olika typer av murarbeten på allt från mindre bostadsrättsföreningar till stora fastigheter. Vi gör entreprenadarbeten åt andra byggföretag och arbeten åt bostadsrättsföreningar. Det är arbeten inom både nybyggnationer och renoveringar.

Vi har en specialkompetens inom murning av tegelfasader med helt nya fasader och renoveringar av fasader, men murar även allt från blockväggar och husstommar till husgrunder, ytterväggar och innerväggar. 

Tegel bränns i ugnar med riktigt höga temperaturer vilket påverkar teglets utseende och gör att varje tegelsten får ett unikt och vackert utseende. Samtidigt gör värmen teglet till ett material som håller med tiden. Underhållet på en tegelfasad är minimalt medan exempelvis en fasad av trä kräver underhåll och ommålning cirka vart tionde år.

Fasad

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Läs mer om oss

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till våra karriärsida
Jobba Hos Oss Fasadgruppen