Vi söker projektledare

Vill du arbeta i en bred och varierad roll med goda utvecklingsmöjligheter? Som entreprenadingenjör hos oss får du möjlighet att skaffa dig erfarenhet inom området och axla en nyckelroll på företaget. 

Arbetsuppgifter:
Som Entreprenadingenjör/Byggnadsingenjör hos oss på Allt i murning arbetar du brett och varierat och medverkar i en rad olika projekt. Du är involverad i hela projektet från start till mål och projekten är av olika karaktär sett till storlek och komplexitet. Då du är delaktig i hela kedjan får du en god inblick i arbetet och du skaffar dig gedigen erfarenhet och utvecklas snabbt. I dina arbetsuppgifter ingår beräkningar och kalkyler, utforma anbud, upphandlingar, inköp, entreprenadjuridik, projektledning samt uppföljning av projekt sett till kvalitet-, ekonomi- och kvalitetsaspekter. Du samarbetar tätt med andra entreprenadingenjörer, projektledare samt platschefer. I rollen ingår också projektsamordning internt.

Utbildning och erfarenhet:

  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom byggteknik
  • B-körkort
  • Flytande i tal och skrift i svenska och engelska
  • Meriterande med tidigare erfarenhet från liknande roll

Personliga egenskaper:
För att trivas i rollen tar du stort ansvar för ditt eget arbete och du tycker om att på egen hand driva ditt arbete framåt. Du har en god förståelse och intresse för affärer och tycker om att arbeta efter uppsatta mål och är därtill mån om dina resultat och prestationer. Då rollen innebär både intern och extern kontakt, ser vi att du är kommunikativ och socialt säker och tycker om att ta kontakt med nya människor. För att lyckas i rollen har du ett intresse för problemlösning och koordinering och du har lätt för att se alternativa vägar och nya möjligheter. Vidare har du ett engagemang och intresse och gärna erfarenhet av branschen och området samt är nyfiken och villig att lära dig mycket.   

Start: Omgående
Plats: Karlshamn
Lön: Enligt överenskommelse

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Ansökan skickas till: anders@alltimurning.se

För mer information, vänligen kontakta:
Anders Svensson, VD Allt i murning i Karlshamn, tel. +46 70 679 17 32 eller e-post anders@alltimurning.se